Airthings home

Availability: In stock
1.595,00 DKK

Meget enkel og lydløs elektronisk radonmåler. Denne måler er en af de mest populære elektroniske målere på markedet da den er forholdsvis billig, meget nøjagtig og nem at betjene. Denne måler kan bruges i boligen, i offentlige bygninger og på arbejdspladser. Formålet er at du vil få svar med det samme og kan måle radonkoncentration i realtid. Du kan se gennemsnitsmåling for hele perioden, en uge og et døgn.


Description

Airthings home

Denne simple men meget nøjagtige radongas måler er udviklet af det norske firma Airthings og anses for at være meget pålidelig. Dette produkt har endda tidligere været nomineret til "Norwegian Research Council Innovation Prize".

Denne måler er designet så alle kan bruge den uden besvær. Man kan let bære rundt på den da den kun fylder 119mm × 69mm × 26mm og vejer 148g (227g i indpakning).

Kom let i gang

Det eneste du skal gøre for at komme i gang er at sætte batteriet. Airthings Home elektronisk radon måler giver dig mulighed for at løbende at aflæse middelværdier for det sidste døgn, de sidste 7 døgn og op til det sidste år. Derved kan du også hurtigt se om dine eventuelle tiltag til nedbringelse af radonniveauet har en effekt.

Ydermere egner dette sig godt til at spore områder i dit hjem med højere radonkoncentration, og derved potentielt finde områder hvor der trænger mere radon ind.

Specification

Funktioner

Reset knap : Nulstiller enheden

Mode button : Viser totalt antal dage der er blevet målt

Hurtig : Få resultater helt ned til 24 timer efter du er begyndt at måle

Lang batteri levetid

Med et sæt nye batterier (AAA) kan disse forventes at holde i op til 2 år med kontinuær måling

Præcision

Efter 7 dages måling kan forventes mindre end 20% spredning og efter en måned kan forventes mindre end 10% spredning.

Måleomstændigheder

Anvendt teknologi : Alfa spektrometri

Måleområde : 0 - 9999 Bq/m3

Temperatur : Kan måle ved 4oC til 40oC Se også her : https://airthings.com/wp-content/uploads/2017/12/Home_product_sheet_INT.pdf

Video