AIRTHINGS Wave

Availability: In stock
1.950,00 DKK

En intelligent radon detector der er udformet som en elegant røgalarm. Du kan enten få vist radon målingen på din telefon i den medfølgende app, eller du kan få en farvekodet indikation af radon niveauet ved bare at vinke foran måleren. Der er 3 farvekoder; Rød, gul og grøn som betyder henholdsvis Fare, Midlertidig høj og Ingen problemer.


Description

AIRTHINGS Wave

AIRTHINGS Wave er en videreudvikling af [LINK TIL AIRTHINGS HOME] som gør det muligt at koble dine radon målinger op til din telefon eller tablet. Der er udover en radon sensor også indbygget temperatur og fugtigheds sensor som tilsammen vil være i stand til at give dig detaljeret information om radonkoncentration, temperatur og luftfugtighed på din telefon eller tablet. Du vil kunne se daglige, ugentlige, månedlige og årlige målinger i den tilhørende app. Brug denne viden til at tage de nødvendige tiltag for at beskytte din bolig og dem du har kær mod radon gas.

Wave kan ligeledes informere dig per mail eller på din telefon/tablet hvis radon niveau overstiger kritisk værdi. Denne enhed produceres i Norge og blev kort beskrevet på ingeniøren 8. Januar 2017 : https://ing.dk/artikel/nordmaend-lancerer-live-maaling-radon-191580

Airthings Wave er I modsætning til Airthings Home beregnet til at sidde stationært et sted, hvilket betyder at denne enhed er bedre til at monitorere end fx. At søge efter radon indtrængningsområder. Vær opmærksom på at der skal være internet forbindelse der hvor du vil bruge denne enhed.

Specification

Funktioner:

Luft kvalitet: Radon, Temperatur, Fugtighed

Bevægelses sensor: vink

Visualle alarmer : grøn, gul, rød

Gratis mobil apps: iOS og Android

Lang batteri levetid: ~1.5 years

Notifikationer: I app og på email

Måle metode: Passiv diffusions kammer

Detection method: Alpha spectrometry

Operationelt miljø : 4°C til 40°C

Måle interval: 0 – 9999 Bq/m3

Vægt: 219g (med batterier)

Dimensioner: 120 mm (diameter), 36 mm (højde)

Præcision

Efter 7 dages måling kan forventes mindre end 20% spredning og efter en måned kan forventes mindre end 10% spredning.

Krav : Smartphone eller tablet med bluetooth

Krav til telefon/tablet:

IOS 9.0 eller nyere

Android 5.0 eller nyere

2 x AA alkaline batterier Se også her: https://airthings.com/wp-content/uploads/2017/12/Wave_product_sheet_Int.pdf

Video